Srpski telegraf u komšiluku kod Teodosića: MILOŠE, DOĐI DA PUŠIMO NARGILU!

Sport

01.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno pored Hrama Svetog Save živi Miloš Teodosić sa suprugom glumicom Jelisavetom Orašanin Teodosić, a kako je nedavno došao u Beograd, nove komšije ga sada viđaju prvi put. I... Oduševljene su!

RepublikaFoto: twitter.com/Milos Teodosic
Komšije u Beogradu vole kad ih Miloš poseti

U luksuznoj zgradi u Ulici Stojana Protića koja upada u oči svakom prolazniku jer je okružena ili starim zgradama ili barakama srpskom košarkašu koji nastupa za Los Anđeles Kliperse pripada najmoderniji i najveći stan, tačnije penthaus, koji ima čak 255 kvadrata, kao i dve garaže, za njegov i suprugin auto.

SVI GA VOLE

- Miloša još nisam videla iako mesecima radim ovde, ali njegovu suprugu stalno srećem dok šeta psa Ljubicu. Bila bi mi čast da pazari kod mene - rekla nam je devojka zaposlena u prodavnici opreme za telefone, dok Dragana, zaposlena u nargila baru u sklopu zgrade, ide korak dalje:

- Zaista je zadovoljstvo ugostiti bilo kog sportistu, a pogotovo vrhunskog. Još uvek ga nisam videla, nedavno je došao u Beograd, ali volela bih da svrati na nargilu i kafu!

255 kvadrata ima Teodosićev luksuzni penthaus

TEO NAM PLATIO PIĆE

Tačno prekoputa Miloševog stana živi višečlana porodica, a Jeki i njegova sestra Mira, koje znaju svi u kraju, otkrivaju da im je pre nekoliko večeri NBA zvezda platila piće!

- On je divan čovek, uvek plati piće, pita da li nešto treba... Ponaša se kao sav normalan svet iako zarađuje milione dolara u Americi. Uopšte ne pravi razliku među ljudima niti mi imamo osećaj da razgovaramo s tako velikom zvezdom. Njegovu suprugu mnogo češće viđamo dok traje sezona, vozi smart - kaže nam Jeki.

Komšije: Uvek nam plati piće i pita da li nešto treba

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš venčali su se u Beogradu posle samo nekoliko meseci veze u junu prošle godine. Do tada, poznata glumica živela je na Dorćolu, gde je i rođena, dok je Miloševa porodica u Žarkovu, ali košarkaš ništa nije prepustio slučaju, pa im je brže-bolje obezbedio porodični kutak. Ipak, do sada nisu duže vreme provodili u svom penthausu jer je posle venčanja Teo otputovao u Los Anđeles, a Jelisaveta mu se ubrzo pridružila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading