(VIDEO) Trojka nije donela pobedu njegovom timu, ALI JE NEKOM KLADIONIČARU DONELA MILIONE!

Autor:

Sport

30.04.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Klivlenda rešili su četvrtfinalnu seriju NBA lige protiv Indijane u svoju korist tek nakon sedam utakmica, a naizgled jedan nebitan detalj sa ovog meča okrenuo je nečiju sudbinu naglavačke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oladipo gađao iz očaja

Novinari sa sportske televizije ESPN otkrili su da je trojka asa Indijane Viktora Oladipa kojom je postavio konačnih 105:101 za Klivlend bila od izuzetne važnosti za kladionice.

U Americi je Klivlend bio favorit na kladioničarskim listama, sa rasponom procenjene pobede od pet do šest i po poena. Do poslednje sekunde, Klivlend je imao sedam razlike, a Oladipov pogodak je to smanjio na četiri.

- Ta trojka je, za kladioničarske kuće u Nevadi bila vredna između tri i pet miliona dolara - kaže glavni "procenitelj kvota" u jednoj američkoj kladioničarskoj kući, Džoni Avelo.

Kako objašnjava, takva promena uspešnosti tiketa u poslednjoj sekundi, nije baš spektakularno redak slučaj u poslu kojim se bavi.

- Ove stvari se dešavaju oko pet puta nedeljno, možda i više, u ovoj našoj industriji, bilo da se radi o bejzbol 'houm ranu' od dva poena u poslednjem iningu, ili pogotku na prazan gol u poslednjem minutu NHL meča - kaže Avelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading