Bokan ponovo pecnuo Zvezdu

Autor:

Sport

28.04.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti šampioni su ABA lige, pobedili su Zvezdu, a strasti se još nisu smirile. Prvi čovek "đetića" Dragan Bokan još jednom je rešio da pecne crveno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kako sada stvari stoje Budućnost će igrati u Evroligi, a Bokan ističe da mu nije jasno kako je Zvezda ostala bez elitnog takmičenja.

- Kada sam se iz prvog lica uverio u snagu i organizaciju Evrolige, nije mi jasno kako je Zvezda, sa takvom snagom i podrškom koju je imala od Evrolige, to ispustila i zbog čega je došla u situaciju da je Budućnost pobedi sa budžetom od 1.35 miliona evra. Zvezda je imala veliki budžet, imaju grad od dva i po miliona ljudi. Zaista mi nije jasno kako, u takvim uslovima, nema ekipu da se prošeta ABA ligom - rekao je Bokan.

On se osvrnuo i na status trenera Džikića.

-  Džikić ima važeći ugovor, ostaje i vodiće Budućnost u Evroligi. Tu nema dileme, čovek je ostvario najveći uspeh. Veliki je interes i kluba, navijača i Džikića da ostane, jer je napravio najveći rezultat u istoriji kluba i svojoj karijeri. Smatram da je ovo velika šansa i da Aleksandar Džikić postane još veći nego što je sada - zaključio je Bokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading