(VIDEO) Pero Antić: Evroliga je posebna, ali derbi je kao ratna zona!

Autor:

Sport

24.04.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni makedonski košarkaš Pero Antić izjavio u intervjuu za emisiju košarkaškog takmičenja Evrolige "Cool Euroleague" da derbi sa Partizanom ne može da se poredi po uzbuđenju ni sa jednom utakmicom Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Antić: Derbi mi daje motivaciju

Antić je mečeve sa večitim rivalom dočarao domaćinima na veoma slikovit način.

- To je kao ratna zona. Kada se igra derbi to je više od života. Možeš da osvojiš Evrioligu, ali ako ne pobediš u derbiju... Srpski derbi nije kao u Turskoj ili Grčkoj. Tamo nije dozvoljen ulaz za gostujuće navijače u dvoranu, dok je u Srbiji dozvoljen i zbog toga uživam u atmosferi. To mi daje veliku motivaciju - rekao je Antić.

Emisija i razgovor sa Antićem bili su dosta dobro propraćeni, pošto je iskusni krilni centar bio prilično zanimljiv gost.

Zahvaljujući Antiću Crvena zvezda je ušla u odabrano društvo zajedno sa Olimpijakosom, Fenerbahčeom i CSKA kao jedan od klubova kojem je emisija posvećena. Pored Antića u emisiji su učestvovali Džejms Feldin i Matijas Lesor koji su zajedno sa Đangom igrali zanimljivu igricu pogađanja ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading