(VIDEO) JUTA BOLJA OD OKLAHOME: Haos u Solt Lejk Sitiju, Hjuston nadigrao Minesotu

Autor:

Sport

24.04.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Jute pobedili su Oklahomu 113:96 četvrtom meču plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prštalo na sve strane na meču između Jute i Oklahome

Juta je povela 3:1 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Meč je obeležila nervozna igra obe ekipe, a tokom treće četvrtine došlo je i do sukoba igrača na terenu. Međutim, sve je kulminiralo u finišu meča kada je Krauder laktom udario Adamsa. Vestbruku i Entoniju se to nije dopalo pa je na terenu nastala opšta rasprava. Vestbruk je na kraju i udario Kraudera, a nakon nekoliko minuta gledanja snimka, sudije su odličile da nema tehničke greške, samo običan faul. Krauder je sa druge strane isključen.

Jutu je sa 33 poena predvodio Donovan Mičel, dok je Džo Ingls dodao 20. Sa druge strane je najefikasniji bio Pol Džordž sa 35 poena, Rasel Vestbruk je dodao 23 uz 14 skokova.

Hjuston je na korak od polufinala plej-ofa nakon što je u četvrtom meču savladao Minesotu 119:110. Hjuston sada vodi 3:1 u seriji.

Džejms Harden predvodio je Hjuston sa 36 poena. 

U Minesoti je najbolji bio Karl Entoni Tauns sa 22 poena i 15 skokova. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za 16 minuta na terenu postigao sedam poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading