Bokan na razgovorima oko Evrolige u Barseloni: DA POTVRDIMO UČEŠĆE

Autor:

Sport

23.04.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan otputovao je u Barselonu na razgovor sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom, saopšteno je iz KK Budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Dragan Bokan

Tema razgovora će naravno biti učešće Budućnosti u Evroligi, kao i uslovi koje šampiona ABA lige i Crne Gore treba da ispuni da bi bio deo elitnog društva.

Na osnovu izjave koju je predsednik kluba Dragan Bokan dao posle finalne serije, razgovori sa čelnicima Evrolige trebalo bi da prođu dobro i Budućnost će naredne sezone sigurno igrati u elitnom društvu.

- Ovih dana putujem u Barselonu. Već sam sa čuo sa predsednikom Bertomeuom i on nam je čestitao na osvojenoj tituli u ABA ligi i plasmanu u Evroligu. U Barselonu putujem da ciljem da verifikujemo i definitvno potvrdimo učešće u Evroligi.

Ako postoje neki nedostaci koje treba ispraviti, uradićemo to jako brzo. Za sve koje brinu, poručujem da nemaju razloga za to. Budućnost će sigurno igrati u elitnom takkmičenju i to sa najjačim timom u istoriji kluba - rekao je odmah posle finalne serije za Sport Klub Dragan Bokan.

Prvi čovek Budućnosti je otišao u Barselonu, razgovori će biti obavljeni u utorak, a posle pomenutih razgovora znaće se precizno šta je to što Budućnost treba da uradi da bi igrala u Evroligi, koju je izborila osvajanjem ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading