(VIDEO) ZNA SE KO JE ŠAMPION: Košarkaši Zvezde deklasirali Megu

Autor:

Sport

21.04.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Mega Bemaksa 91:64 u meču 2. kola grupe A Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Čović na meču sa Megom

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Stefan Janković i Džejms Feldin, koji su postigli po 17 poena. Filip Čović je ubacio 15.

U poraženom timu najbolji je bio Goga Bitadze sa 16 poena.

Crvena zvezda posle 2. kola ima dve pobede, a Mega pobedu i poraz.

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati ekipi Borca, a Mega će dočekati Mladost.

 


 

Zvezda je dobro ušla u meč i već posle nešto više od tri minuta igre stigla do dvocifrene prednosti. Prednost Zvezde je rasla iz minuta u minut, a početkom druge četvrtine bilo je 32:11. Zvezda je prvo poluvreme rešila u svoju korist 46:29.

Crveno-beli ubedljivu prednost nisu ispuštali do kraja meča, ni u jednom momentu nisu dozvolili Megi da se opasnije približi i učini utakmicu zanimljivijim. Zvezda je zato na kraju ubedljivo slavila sa 91:64.

Borac je ranije danas na svom terenu pobedio Tamiš 86:69. Borac je do druge pobede u Super ligi vodio Marko Stojadinović sa 17 poena. U poraženom timu najbolji je bio Ivan Smiljanić sa 17 poena.

Košarkaši Zlatibora upisali su prvu pobedu u Super ligi, pošto su u gostima slavili protiv zemunske Mladosti sa 82:76. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dragoslav Papić sa 18 poena. U ekipi Mladosti, koja je pretrpela i drugi poraz, istakao se Vuk Malidžan sa 19 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading