(VIDEO) Bjelica odskočio od proseka Minesote, JUTA I KLIVLEND IZJEDNAČILI U SERIJI!

Autor:

Sport

19.04.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesote Timbervulvsa doživeli su i drugi poraz u plej-of seriji od lidera zapadne konferencije Hjustona 102:82. Juta i Klivlend uspeli da dođu do 1:1 protiv Oklahome i Indijane.

RepublikaFoto: twitter.com/NBA Addiction
Hjuston ostvario obe pobede kod kuće

Nemanja Bjelica bio je najbolji u redovima Minesote u porazu 102:82. 

Srpski košarkaš je odigrao najbolji meč u plej-ofu postigavši 16 poena (5/9 iz igre, 2/4 trojke) uz osam skokova te po dve asistencije i blokade za samo 19 minuta na parketu. Pored njega jedino je još Endru Vigins bio raspoložen sa 13 poena, a svi ostali su ostali na jednocifrenom učinku.

Rokitse je do druge pobede na svom parketu predvodio Kris Pol sa 27 poena i osam asistencije, dok se nije preterano osetila užasna partija Džejmsa Hardena sa 12 (2/18) uz sedam proigravanja.

Klivlend je tek u drugom susretu protiv Indijane na svom terenu slavio, ovog puta sa 100:97. Gotovo polovinu poena za Kavalirse postigao je Lebron Džejms, koji je sa 46 poena uz 12 skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte praktično sam obezbedio svojoj ekipi trijumf. 

U ekipi Pejsersa najefikasniji je bio VIktor Oladipo sa 22 poena i šest asistencija, 18 je dodao Majls Tarner uz pet skokova, dok je Daren Kolison ubadcio 16 poena. 

Juta je ostvarila važan trijumf na gostovanju Oklahomi i tako postali najveći pobednici večeri. Džezeri su slavili sa 102:95 na krilima Donovana Mičela sa 28 i Rikija Rubija sa 22 poena.

Odličan je bio i Derik Fejvors sa 20 poena i 16 skokova, dok je dabl-dabl u reketu zabeležio i Rudi Gober sa 13 poena i 15 skokova. 

Najefikasniji u ekipi Tandera bio je Rasel Vestbruk koji je bio na korak od tripl-dabla sa 19 poena, 13 asistencija i devet skokova, a imao je i četiri ukradene lopte. 

Pol Džordž je postigao 18 poena uz deset skokova, a Karmelo Entoni dodao 17 poena uz devet uhvaćenih lopti. Ovaj trio je zajedno šutirao 19/58.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading