(VIDEO) Baskonija pala u Istanbulu: Fener rutinskom pobedom otvorio plej-of!

Autor:

Sport

18.04.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea nastavili su put ka odbrani titule u Evroligi pobedom u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa protiv Baskonije 82:73.

RepublikaFoto: euroleague.net
Fener bez većih poteškoća upisao prvu pobedu

Tim Željka Obradovića je kontrolisao rezultat od početka do kraja utakmice, a mirniju završnicu su obezbedili već na početku kada su došli do dvocifrene prednosti koju su uvećali do +17 na odmoru.

Baskonija je unela koliko-toliko neizvesnosti u nastavku, kada su prišli i smanjili razliku na jednocifrenu, ali kad god bi došlo do toga, domaćin bi momentalno uzvratio.

Na kraju je branilac titule uspeo da pobedom otvori ovu seriju i to rezultatom 82:73.

Džejms Nanali i Jan Veseli dodali su po 13, a Čeh je imao i osam skokova. Kostas Slukas je uz 10 poena upisao i 11 asistencija. Marko Gudirić je postigao pet poena, dok je Nikola Kalinić zabeležio četiri poena i tri skoka.

U ekipi Baskonije istakli su se Tornike Šengelija sa 16, Rodrigue Beboa sa 13 i Luka Vildoza sa 12 koševa.

Drugi meč na programu je u Istanbulu u petak, 20. aprila. Utakmici je prisustvovao i naš reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je došao u posetu svom nekadašnjem klubu po završetku sezone u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading