POPOVIĆ CAR: Posao trenera najbolji na svetu, SVE ZA DŽ

Autor:

Sport

17.04.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greg Popović, legendarni trener San Antonio Sparsa, na savršen način odgovorio je na apsurdno pitanje novinara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popović: Uživa u svom poslu

Posle poraza od Golden Stejt Voriorsa, kolega novinar konstatovao je da Pop deluje iscrpljeno i umorno, pre nego što ga je i upuitao da li je to zaista slučaj, odnosno da li možda razmišlja o eventualnom odlasku u penziju.

- Da li si ozbiljan? Ovo je najlakši posao na svetu, u poređenju sa mnogim drugim. Odleteću odavde u privatnom avionu, dobro – nije privatni, ali jeste čarter let. Ništa neću platiti, besplatno je. Znate koliki avion, baš veliki... Još su imali i hranu unutra, koja je takođe bila besplatna. Kada sam sleteo, smestili su me u hotel "Četiri godišnja doba", ni za to nisam dao ni centa.

- Potom sam otišao na utakmicu i dobio mesto u prvom redu, i to za utakmicu NBA plej-ofa. Pazite, čak ni karte nisam platio. Posle utakmice, ne znam ni sam, obišao sam tri, četiri restorana... Večerao sam, otišao opet u hotel koji mi opet ništa nije uzeo, da bi me, posle svega, ujutru čekao doručak, zamislite – besplatan! Najgore u celoj priči je da ću sad ipak morati sebi da platim ručak. Kako da ne volim svoj posao - upitao je Popovič na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading