BOKAN TVRDI: Budućnost će igrati Evroligu

Autor:

Sport

14.04.2018

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan potvrdio je još jednom da će podgorički klub igrati Evroligu naredne sezone.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Bokan slavi sa košarkašima Budućnosti

Budućnost je plasman u Evroligu izborila trijumfom u regionalnoj ABA ligi. Šampion Crne Gore je u finalu ABA lige nadigrao Crvenu zvezdu 3:1 u finalnoj seriji.

- Ovo je početak najlepšeg sna. Kada smo gubili mislio sam da se vraćamo u Beograd, ali srećom neće se to dogoditi. Najveći uspeh je što smo ujedinili celu Crnu Goru i što smo pokazali da možemo da organizujemo evropsku utakmicu. Mislim da je ovo pravac kojim bi trebalo da idemo - rekao je Bokan.

On je najavio da Budućnost već od nedelje počinje borbu za Evroligu.

- Večeras ćemo slaviti, ali već sutra ćemo početi da se borimo za Evroligu. Meni verovatno predstoji put u Barselonu kako bi potvrdio nastup u Evroligi. Potrudićemo se da stvorimo pravi budžet za narednu sezonu, kako bi parirali najvećim timovima u Evropi. Podgorice, srećno ti to što si ušla među najbolje košarkaške centre Evrope - rekao je predsednik Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading