Predsednik Budućnosti izdao saopštenje: JOŠ SAMO KORAK, POKAŽIMO SVIMA KO SMO I ODAKLE SMO!

Autor:

Sport

14.04.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan izdao je saopštenje u kome se navodi da svi u klubu treba da budu složni, pošto ih još samo korak deli od velikog ostvarenja.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Bokan: Dorasli smo izazovu, to ćemo i dokazati

Prvak Crne Gore je na trećem meču slavio rezultatom 78:77 i došao do prednosti od 2:1 u finalnoj seriji. Predsednik Crvene zvezde je najavio da klub možda neće ni igrati četvrti susret, pošto je optužio sudije i ABA ligu da ne dozvoljavaju srpskom klubu da dođe do trofeja.

Bokan je nakon toga izdao saopštenje u kome je pozvao navijače da još jače podrže klub u četvrtom meču u "Morači" i da zajedno proslave veliki uspeh.

Saopštenje predsednika Budućnosti prenosimo u celosti: 


"Od sinoć je KK Budućnost VOLI na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svesni veličine dosadašnjeg uspeha. Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima. 

Hvala svim navijačima na podršci. Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio senku na nezaboravnu atmosferu. Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbednosnih službi, posebno policiji, obezbeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza. 

Večeras se očekuje od KK Budućnost VOLI i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim. Uspeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras", naveo je Bokan u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading