Orlando ostao bez trenera, SRBIN REŠENJE ZA KLUPU MEDŽIKA?

Autor:

Sport

12.04.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon okončanja saradnje sa trenerom Frenkom Vogelom, uprava Orlanda razmišlja ko bi mogao da bude pravo rešenje za klupu Medžika. Naš stručnjak jedno od imena koje se sve glasnije spominju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Orlando je bio jedan od lošijih timova ove sezone

Prvog dana nakon okončanja ligaškog dela u NBA ligi uprava Orlanda zahvalila se na saradnji Vogelu, koji je za dve godine imao vrlo loš skor od 54 pobede i čak 110 poraza, što je Medžik ostavila oba puta van mesta koje vodi u plej-of.

Sada uprava kluba za koji igraju Hrvat Mario Hezonja i Crnogorac Nikola Vučević želi da na klupu dovede još jednog čoveka iz bivše Jugoslavije, pošto se pominje da bi naš Igor Kokoškov bio pravo rešenje za zadatak vraćanja Orlanda u timove koji se bore za doigravanje.

Kokoškov se trenutno nalazi u stručnom štabu Jute Džez, gde radi kao pomoćni trener, a u karijeri je već bio u Orlandu tokom sezone 2014/15.

Pored bivšeg selektora Slovenije, kao kandidati za novog trenera Orlanda pominju se Nik Nurs, asistent u Torontu, pomoćnici Grega Popovića u San Antoniju Džejms Borego i Ime Udoka, Dejvid Vonterpul, asistent u Portlandu i nekadašnja NBA zvezda Džeri Stekhaus, trenutno trener filijale Toronta u razvojnoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading