Plej Budućnosti spreman za nova uzbuđenja: OČEKUJEM BOLJU ZVEZDU, ALI NI MI NISMO POKAZALI SVE!

Autor:

Sport

12.04.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Ivanović, plejmejker Budućnosti svestan je kakvu priliku imaju on i saigrači u duelima sa Crvenom zvezdom, pred domaćom publikom u trećem i četvrtom meču finala plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović: Spremni smo za neviđenu atmosferu

- Svima je jasno šta znače ovi mečevi, ova velika prilika. Energija koja se oseća u klubu i gradu odavno nije bila ovakva. Treba da očekujemo bolju Zvezdu nego u Beogradu. Dobra stvar je to što nismo ni mi tamo bili perfektni, možemo znatno bolje. Siguran sam da će atmosfera biti takva kakvu nikad do sada nisam doživeo - kazao je Ivanović.

On ističe da su aduti Zvezde bekovi - bez obzira na izuzetnu partiju centarske linije u drugom meču.

- Zvezdina igra kreće od Ročestija, to je tako cele sezone. Treba očekivati i bolju igru Feldina, koji je bio pod pritiskom u ova dva meča. Ono što mi treba da radimo je dosta prosto - imamo igrače koji igraju dobro odbranu na loptu i tako će i biti - kazao je Ivanović.

Budućnost se, s druge strane, u Beogradu dosta oslanjala na Džastina Dolmana, koji je na momente podsetio na dane kada je blistao u Barseloni i Valensiji.

- On je kvalitetom možda i broj jedan u Budućnosti, a to sve više dolazi do izražaja. Šta želimo od njega i šta nam je potrebno od njega - on to i radi. Tako će biti i u Podgorici - kazao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading