Predsednik Budućnosti siguran: AKO OSVOJIMO ABA SIGURNO IGRAMO EVROLIGU!

Autor:

Sport

12.04.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan uveren je da će klub igrati u Evroligi naredne sezone ukoliko osvoji titulu regionalnog prvaka.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Bokan: Znamo ko plasira te priče, plaše nas se

U medijima se spekuliše da je SC Morača neuslovna za odigravanje utakmica elitnog takmičenja, međutim prvi čovek “plavih” smatra da nema razloga za brigu.

- Napisi u medijima i navodi da Budućnost neće moći da igra Evroligu ni ako osvoji titulu u ABA ligi me čine zadovoljnim i srećnim, jer pokazuju da smo moćan klub i da nas se rivali plaše. I treba da nas se plaše, a plašiće nas se i u godinama koje slede. Znamo vrlo dobro iz koje kuhinje stižu informacije o problemima sa dvoranom. Već sam više puta rekao, ali nije mi teško da ponovim. Poručujem svima koji su zabrinuti za to da li će Budućnost igrati Evroligu ili ne, ako na sportskom terenu izborimo pravo za elitno takmičenje, razloga za brigu nema. Sigurno ćemo biti u Evroligi! - naglasio je Bokan za Sport Klub.

Budućnost i Crvena zvezda igraće u petak i u subotu, treći i četvrtfi meč finala plej-ofa ABA lige. Trenutni rezultat u seriji je 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading