LOVA DO KROVA: Kako je NBA igrač za dva minuta zaradio milion dolara

Autor:

Sport

06.04.2018

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U NBA ligi se misli na sve... Ugovori igrača se pažljivo sastavljaju, a svaki sadrži posebne klauzule. Kada u toku sezone uspeju da ih ispune, košarkaši na i ovako pozamašne svote novca koje zarađuju samo od plate, dodaju lepu sumu. Prvotimac Majamija Keli Olinek ima povod da časti ceo tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Da bi zaradio milion dolara, centar "vrelina" morao je da tokom ove sezone na terenu provede 1700 minuta. Pred meč sa Houksima, bio ja cifri od 1698 odigranih minuta. Kada je ušao u igru, posle samo 120 sekundi, njegov bankovni račun bio je bogatiji za čitavih milion dolara.

-  Večera, piće, pivo...  Sve će on da plati. Videću da li mogu da dobijem karte za neku predstavu. Sve ću to da stavim na njegov račun - šalio se posle utakmice trener Majamija Erik Spolstra.

Olinik je na ovom meču igrao 23 minuta i postigao je 19 poena uz osam skokova i pet asistencija. Centar tima sa Floride igra odlično ove sezone, a zbog njega je naš Nikola Jokić čak i dobio grdnju trenera. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading