"Ludi Srbin" o Bobiju: DRAG MOMAK, UVEK MI IZMAMI OSMEH NA LICE!

Autor:

Sport

05.04.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener San Antonija Greg Popović prisetio se Bobana Marjanovića iz perioda dok ga je trenirao kad je tek stigao u NBA lige, naglasivši da je Srbin jedna osoba prepuna radosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Popović : Bobi je osoba puna radosti

Novinari su pred duel San Antonija i sadašnjeg Marjanovićevog kluba LA Klipersa pitali Greg Popovića po čemu posebno pamti Bobija iz perioda dok je bio u timu iz Teksasa.

- Ne mogu da se setim nijednog incidenta. On je jedan od najveselijih i najvoljenijih ljudi koje sam ikada upoznao. Uvek je pun radosti, čini se da je uvek zadovoljan gde se nalazi, on je jedno divno ljudsko biće. Tako ga ja pamtim. Svaki put kada ga neko od nas vidi, odmah nam izmami kikot i osmeh na lice - zadovoljstvo je biti u njegovom društvu - rekao je Pop uz osmeh pred utakmicu u utorak i zatim odgovorio o tome da li je Boban plesao i u San Antoniju:

- Ne, ne mogu da se setim nečeg takvog - dodao je "Ludi Srbin".

On se prisetio i jednog saveta koji je dao našem gorostasu dok su sarađivali u San Antoniju.

- On je tako dobar momak, u jednom trenutku morao sam da mu objasnim da je 21 milion dolara više od tri miliona. Rekao sam mu 'Beži odavde, idi, to moraš da učiniš'. Ali on se osećao loše zbog toga - kazao je tada Pop.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading