Janković: ODBRANA RUŠI BUDUĆNOST!

Autor:

Sport

03.04.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Crvene zvezde Stefan Janković smatra da njegov tim u finalu ABA lige mora da igra vrlo čvrstu odbranu sve vreme protiv Budućnosti. On kaže da ni činjenica da se mečevi igraju dan za danom neće predstavljati preveliki problem.

RepublikaFoto: Starsport
Janković na duelu protiv Mornara

Nakon pobede nad Mornarom u polufinalnoj seriji ABA lige Janković je, kao i većina igrača iz ekipe, istakla ulogu publike kao presudnu.

- Nama kao mlađim igračima sa klupe je najbitnije da ulazimo sa energijom - istakao je posle utakmice Janković. 

On je rano morao da napusti igru zbog brza tri faula, ali kaže da ne želi da komentariše suđenje protiv Barana.

- To je do odbrane. Mislim da se prve utakmice igraju ovde dan za dan, nema tu mnogo vremena. Igramo prvo sa CSKA, pa onda u ponedeljak ovo. Finale je finale, to se prvo igra na odbranu. Pogađaćemo i mi i oni biće ono 'game of runs', deset za njih, deset za nas, pa je najbitnije da igramo tu odbranu. Mi igramo najbolje u napadu kad krenemo jako u odbrani - rekao je Janković. 

Finalna serija počinje 9. aprila, a prva dva meča igraju se u dva uzastopna dana. Janković kaže da to neće predstavljati problem za igrače, koji su navikli na žestok tempo utakmica.

- Mislim da smo do sada odigrali 150 utakmica, mislim da samo navikli telo i odradili smo pripreme i mislim da neće biti to problem. Finale je, da treba da se igra 15 zaredom igraćemo 15 tako da neće biti problema - kaže Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading