PAVIĆEVIĆ HVALIO ZVEZDU: Ovde su padali velikani evropske košarke, a ne mali Mornar...

Autor:

Sport

02.04.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u finale regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Pavićević na meču protiv Zvezde

- Čestitam Zvezdi, mi smo dali maksimum. Rekao sam i uoči serije da ne zavisi od nas nego od njih, nemamo za čime da žalimo. Da je neko na početku sezone rekao da ćemo ovako završiti sezonu u ovakvom ambijentu... Pola mojih igrača nije igralo u takvom ambijentu - rekao je Pavićević.

Pavićević je i čestitao igračima i upravi na fenomenalnoj sezoni, kao i to da se nada da će sledeće sezone napraviti iskorak dalje. 


- Zvezda ima deset načina kako da nas dobije, a mi samo jedan. Ovde padaju i velikani evropske košarke, a ne mali Mornar - rekao je Pavićević. 

Najbolji košarkaš Mornara Uroš Luković igrao je na ovom meču, iako je bio povređen.

- Videli ste i sami, Uroš je imao trening na njegovu veliku želju, prvi trening u nedelju uveče i tada je izrazio želu da igra. Volim da poštujem igrača, ali vidite da je mesec dana van trenažnog procesa i nije mogao da nam pomogne - kazao je Pavićević. 


Trener Mornara prokomentarisao je da li će ostati naredne godine u Mornaru. 

- Najteže pitanje. Ja sam jedini strani trener koji je u Kini dao otkaz. Svake godine po 2000 trenera aplicira za posao tamo, ja sam odande otišao da bih pomogao bratu koji je uložio velika sredstva i ogroman trud u ovo i mi smo kao jedno - kazao je on. 

Pavićević je prokomentarisao i partiju Nemanje Vranješa. 

- Znate, svi preferiramo neku vrstu košarke, ja volim šutere a on je takav i hrabar je. Ima dosta šutera koji na treningu ne promašuju, a onda ih na utakmici nema. To nisu šuteri. On nije jedan od njih. Preporučio ga je Boša Tanjevic. A Nidama ćemo probati da zadžzimo, imao je sjajnu sezonu - zaključio je Pavićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading