Džez ne prija "Vukovima", BJELICA NEPRIMETAN U PORAZU MINESOTE

Autor:

Sport

02.04.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru dve ekipe koje se nalaze u direktnoj borbi za plej-of NBA lige, košarkaši Jute Džez savladali su Minesotu sa ubedljivih 121:97 i pokazali da od svih timova koji se nalaze u borbi za doigravanje, oni igraju u najboljoj formi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica imao skroman učinak protiv Jute

Naš Nemanja Bjelica je za Minesotu na parketu proveo 26 minuta, ali nije bio preterano raspoložen, pošto je ubacio tek 7 poena, uhvatio pet, a ukrao dve lopte.

Riki Rubio je bio najbolji streac Jute sa 23 poena, a Donovan Mičel je dodao 21. Na poluvreme su Rubio, Mičel, Gober i ekipa otišli na +11, pa 23 poena Viginsa i 20 Taunsa nisu pomogla Minesoti.

Španac iz Jute, koji se nije baš odlikovao tokom karijere preciznim šutem, pogodio je pet trojki iz šest pokušaja, a prednost je kako se kretalo prema poslednjoj četvrtini samo nastavljala da raste.

Juta je u jednom trenutku imala i +29 na 116:87, a Minesota je uspela tek malo da ublaži poraz koji ne boli previše, jer su Timbervulvsi i dalje u plej-of zoni na sedmom mestu, s tim što je Juta sada šesta u "gužvi" na Zapadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading