TRENER MORNARA HVALI ZVEZDU: Oni su favoriti, ali nam nadu niko ne može uzeti

Autor:

Sport

01.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević izjavio je da njegov tim ulazi rasterećeno u meč sa Crvenom zvezdom u trećem duelu polufinala plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: ABA liga
Trener Mornara očekuje težak meč u Beogradu

Rezultat u seriji je 1:1, a pobednik meča, koji je na programu u ponedeljak u Beogradu, izboriće finale plej-ofa ABA lige.

- Ulog je ogroman, pritisak je veliki na našeg rivala, nije u pitanju samo ova sezona nego i iduća. A nama nadu niko ne može uzeti - rekao je Pavićević i nastavio:

- To što mnogi kažu da ne možemo ništa da izgubimo samo nam, po mom mišljenju, odmaže, jer igrači, ako ne shvate tu rečenicu na pravi način, mogu opušteno da uđu u meč. Pokušaću da ih ubedim da je ta neopterećenost rezultatom bitna jedino ako može da ih motiviše da pruže svoj maksimum. Nadam se da ću uspeti u tome.

On je ponovio da je Zvezda veliki favorit.

- Ništa se nije promenilo pred treću utakmicu, sve što sam rekao ranije stoji – i taj meč, kao i prethodna dva, zavisi od Crvene zvezde. Beograđani su favoriti, ali favoriti koji to moraju da dokažu i na terenu. Normalno, ako nas dobiju, sportski ćemo čestitati. Za nas je ovo zaista fantastična sezona. Dovoljno je samo reći da je utakmica Zvezde protiv Reala poslužila kao pripema za majstoricu u plej-ofu sa Mornarom. Time je sve rečeno - rekao je trener Mornara.

Još nije poznato da li će protiv Zvezde igrati Uroš Luković.

- Luković je van trenažnog procesa gotovo mesec dana. Godi njegova želja i volja da pomogne ekipi, ali moramo biti objektivni – šanse da zaigra su vrlo male. Nadam se da ćemo imati dovoljno vremena da se odmorimo što je za nas najbitnije i da hrabro odigramo utakmicu u Beogadu kao što smo odigrali mnoge tokom ove sezone - rekao je Pavićević.

Utakmica između Zvezde i Mornara biće odigrana u ponedeljak od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading