Zvezdini košarkaši na sajmu: LESOR I ENIS ZALUDELI LEPOTICE!

Sport

29.03.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravu ludnicu na sajmu automobila izazvao je dolazak košarkaša Crvene zvezde Dilana Enisa i Matijasa Lesora. Zvezdini asovi probali su nove modele klupskog partnera, uz budnu pažnju hostesa i ostalih pripadnica lepšeg pola.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Hostese opčinjene tandem iz Zvezde

Svi su želeli da se slikaju sa ovim harizmatičnim duom. Ubrzo su se devojkama pridružili i najmlađi koji su takođe želeli da ovekoveče trenutak sa svojim sportskim herojima. Oni stariji bi zastali, porazgovarali o Evroligi, ABA ligi...

- Prvi put sam u životu na nekom sajmu automobila. Gledao sam prvo motore, posle džipove. Moraću nešto da kupim sledeće godine. Volim velike modele, kao klinac sam se ložio na hamere - rekao je Enis.

Lesor: Za dvometraša nije lako da nađe adekvatna kola, zato gledamo džipove

Centar kluba sa Malog Kalemegdana Lesor bio je takođe oduševljen.

- Znate, za dvometraša nije uvek lako da pronađe adekvatan automobil, a u ovom džipu sam se osećao baš komforno. Kakve su šanse da Dilan i ja dobijemo po jedan model? - istakao je uvek nasmejani Lesor i dodao:

- Stvarno sam se dobro zabavio i opustio - završio je Francuz dok su pljuštali selfiji s lepoticama koje su totalno zaludeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading