Obradović mašinovođa: Lokomotiva u finalu!

Autor:

Sport

23.03.2018

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva Kubanj je drugi finalista Evrokupa!

RepublikaFoto: twitter.com/34sad.com‏
Saša Obradović

Za drugi najvažniji trofej klupski evropski trofej "starog kontintenta" momci Saše Obradovića boriće se protiv Darušafake, koja je nešto ranije eliminisala Bajern Minhen, pa smo tako ostali uskraćeni za "srpsko finale".

Obradovićev sastav upisao je ove večeri i 20. uzastopnu pobedu u Evrokupu i tako nadmašio rekord Kubanja iz sezone 2014/15 kada su upisali trijumf manje.

Ređo Emilija ni pred svojim navijačima nije uspela da pruži bolji otpor fantastičnoj Lokomotivi koja nezaustavljivo jurca ka trofeju, a prvi mečevi finalne serije zakazani su za 10. april, drugi je 13. april, a eventualna majstorica je na programu 16. aprila.


Ređo Emilija - Lokomotiva 69:79.

 

 

Lokomotiva je još tokom prvog poluvremena napravila osetnu razliku, na poluvremenu je bilo 39:26, a ni 4.500 glasnih navijača nije pomoglo Ređo Emiliji da se vrati u meč.


Uspeli su tek na kraju da ublaže poraz...

Pobednički sastav predvodio je odlično Mardi Kolins s 22 poena i 8 skokova, za ukupan indeks korisnosti 31, dok je Frenk Elegar dodao 19 poena. 

 


Na drugoj strani Džejms Vajt je postigao 14 poena, a Amedeo Dela Vale 12.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading