(VIDEO) Bruka Dalmacije: Derbi Zadra i Splita okončan žestokom tučom!

Autor:

Sport

18.03.2018

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zadra i Splita odigrali su rezultatski nezanimljiv lokalni derbi u prvenstvu Hrvatske, ali je zato bilo varnica na sve strane kada su se dohvatili igrači dve ekipe pri kraju meča.

RepublikaFoto: facebook.com/Sport023 Printscreen
Buran kraj meča u Splitu

Pri samom kraju susreta, kada je Zadar imao ubedljivih 95:65, košarkaš Splita Marčinković je žestoko faulirao Noulsa, na šta je Amerikanac prosto eksplodirao, pa je izbio opšti metež u splitskoj hali među igračima dva tima.

Naguravao se sa Marčinkovićem koga nije mogao ili smeo žešće da udari s obzirom da je znatno viši od njega, ali je jedva dočekao sudar sa Kalajžićem koga je bukvalno nokautirao.

To je izazvalo i ostale igrače na sukob pa je na košarkaškom terenu izgledalo kao kada se huligani tuku na tribinama.Ig

rači Zadra su uskoro odveli svog saigrača Noulsa u stranu što je sprečilo još žešći okršaj na terenu sale na Gripama.Usledio je duži prekid utakmice, toko

m kog su sudije pregledale snimke i na kraju isključile čak 14 koša

rkaša, osmoricu igrača Splita i šestoricu Zadrana.Utakmica je završena "četiri na četiri", a Zadar je pobedio 120:88.

- Bio je kontakt između Marčinkovića i Noulsa koji mi je rekao da je to smatrao napadom na sebe. Žao mi je što su ovo videli mnogi jer je bio televizijski prenos - rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading