Antić oštar nakon kraha u Barseloni: KRIVICA JE SAMO NA IGRAČIMA, MORAMO DA SE POGLEDAMO U OGLEDALO!

Autor: Blic

Sport

10.03.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najiskusniji u timu Crvene zvezde, Pero Antić, grmeo je nakon brodoloma protiv Barselone (88:54) u Evroligi. On je za "Blic" izjavio da sada svi igrači moraju da preuzmu odgovornost zbog očajne partije.

RepublikaFoto: Starsport
Antić nije skrivao nezadovoljstvo zbog poraza od Barselone

Izabranici Dušana Alimpijevića su poslednju deonicu izgubili sa 26:5, što je najmanji broj poena koji je Zvezda ubacila protivnicima otkako se vratila u Evroligu 2013. godine.

- Moraju svi igači da se pogledaju u ogledalo i da greške traže u sebi. I to svi počevši od mene, pa do najmlađih. I da pogledaju utakmicu, naravno, tako najbolje možeš da budeš samokritičan i da pomogneš timu - rekao je Antić za "Blic".

Snažni krilni centar je rekao da su svi igrači još dugo ostali da sede u svlačionici nakon rezultatskog kraha protiv Barse.

- Mi smo na terenu izgledali katastrofalno. Krivica je samo na nama igračima. Stručni štab je spremio utakmicu odlično, a mi nismo ispunili cilj. Ostali smo dugo u svlacioniči, ispričali smo se i sada treba da izvučemo pouku iz svega ovoga. Ako to ne uradimo, biće problem - zaključio je centar Zvezde. 

U narednoj utakmici Crvena zvezda će dočekati Valensiju 15. marta od 18:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading