Godine mu ništa ne mogu: Novica Veličković opet MVP kola na Jadranu!

Autor:

Sport

06.03.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković (31) dobio je još jedno priznanje za MVP kola nakon veličanstvene partije u pobedi crno-belih protiv Budućnosti 94:81.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković odigrao partiju sezone protiv Budućnosti

Veličković je na tom susretu 21. kola predvodio svoj tim sa čak 28 ubačenih poena, a uz to je imao još pet asistencija, dva skoka, ukradenu loptu i blokadu za ukupan indeks korisnosti 36.

Ljubimac navijača Partizana je već nekoliko puta bio biran za najkorisnijeg igrača kola, a u januaru je pokupio priznanje MVP meseca. On beleži u proseku ove sezone nešto više od 12 poena po utakmici uz 5,3 skoka i 2,4 asistencije.

Najviše poena u proteklom kolu regionalnog takmičenja postigao je centar Cibone Luka Žorić (29), koji je sa Prestonom Noulsom iz Zadra imao i najviše skokova (13), Kvame Von iz Partizana devet puta je asistirao, dok su Branislav Ratkovica iz (Cibone) i Mislav Brzoja (Zadar) ukrali po četiri lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading