(VIDEO) Bogdan ponovo prebacio 20

Autor:

Sport

05.03.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa konačno su slavili, a pred "kraljevima" su pali Njujork Niksi rezultatom 102:99, uz fantastičan učinak našeg Bogdana Bogdanovića. U pobedi Los Anđeles Klipersa nad Bruklin Netsima istakao se Miloš Teodosić, dok Marjanović nije ni ulazio u igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović se opet raspucao u pobedi nad Niksima

Bogdanović je nosio svoj tim do trijumfa sa 22 ubačena poena, a imao je vrlo važnu ulogu u finišu susreta kada su Niksi opasno pripretili da će doći do pobede.

Kingsi su u dramatičnoj završnici srušili Nikse, nakon što su ispustili 19 poena prednosti, a Bogdanović je imao jednu od ključnih uloga. 

Niksi su košem Majkla Bizlija zaokružili seriju 24:5 za izjednačenje na 97:97, na šta je Bogdanović odgovorio sjajnim košem nakon step-beka. 

Usledila su dva slobodna bacanja Kajla Okvina, da bi 1,6 sekundi pre kraja Bogdanović dodao loptu Skalu Labisijeu koji pogađa trojku za trjiumf Kingsa. 

Bogdanović je bo najefikasniji u svom timu, a pratili su ga Labisije sa 14 poena uz šest skokova, te Džastin Džekson, Kostas Kufos i Badi Hild sa po 12. 

U redovima Niksa se posebno istakao Tim Hardavej sa 24 poena, dok su po 14 postigli Okvin i Enes Kanter koji je imao i 16 skokova.

Klipersi su protiv Bruklina većim delom igre kontrolisali rezultat i imali lepu dvocifrenu prednost, ali su se tokom treće deonice opustili i dozvolili jednom od najgorih gostujućih timova ove sezone da dođe do izjednačenja.

Netsi su tri minuta pre kraja meča u Los Anđelesu vodili osam razlike, ali se u poslednjem periodu u timu Klipersa raspucao Ostin Rivers koji je 14 od svojih 27 poena postigao u tom kvartalu. 

On je i prelomio meč trojkom na 33,5 sekundi pre kraja, da bi tačku stavio Lu Vilijams pred poslednjih devet sekundi. 

Rivers je meč završio sa 27 poena, a odličan je bio i Tobajas Heris sa 26 uz osam skokova. Vilijams je dodao 21 poen, a Diandre Džordan postigao 17 uz 15 skokova. 

Netse je u osmom uzastopnom porazu van Bruklina predvodio Kris Levert sa 27 poena uz po pet skokova i asistencija, 20 je dodao Demari Kerol uz sedam skokova, a 19 je postigao Džo Heris.

Što se ostalih susreta tiče Indijana Pejsers je u tesnoj završnici slomila Vašington Vizardse rezultatom 98:95, Milvoki Baksi su zahvaljujući još jednom maestralnoj partiji Antetokumpa u veoma efikasnom meču slavili protiv Filadelfije 118:110.

Rezultati, NBA:
Klipers – Nets 123:120
Kings – NIks 102:99
Hoks – Sans 113:112
Reptors – Hornets 103:98
Vizards – Pejsers 95:98
Meveriks – Pelikans 109:126
Baks – Siksers 118:110

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading