(VIDEO) "Kralj" poludeo zbog Hrvata: LEBRON HTEO DA BIJE ŠARIĆA!

Sport

02.03.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel između košarkaša Klivlenda i Filadelfije dobio je neočekivanu dramu na kraju, ali ne zbog rezultata, već zbog jednog (ne)sportskog poteza hrvatskog igrača Darija Šarića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarić razbesneo ceo tim Klivlenda

Filadelfija je savladala Kavalirse na gostovanju 108:97 i tako produžili lošu seriju aktuelnih vicešampiona NBA lige, koji očajno igraju u poslednjih nekoliko meseci.

Ulje na vatru dolio je Dario Šarić koji je na nekoliko sekundi pre kraja, kada je pitanje pobednika bilo poznato unapred, rešio da krene ka košu rivala i zakuca, dok su svi već krenuli da se pozdravljaju.

Ovaj potez je toliko ražestio Lebrona Džejmsa, koga su igrači obe ekipe zaustavili da se fizički obračuna sa hrvatskim igračem, dok je Džordan Klarkson uzeo loptu i napucao ga iz sve snage.

Na Šarićevu sreću sve se završilo verbalnim obračunom i pretnjama. Pitanje je ko kako tumači ovaj potez, pošto se igrači oba tima uglavnom zaustave na sredini parketa u sličnim situacijama, ali postoji i druga škola mišljenja, koju zastupa naš Željko Obradović, da i ovakvim prilikama ekipa mora da odradi poslednji napad, jer je to u duhu sporta i respekta prema protivniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading