PERO ANTIĆ: U svaki meč ulazimo da pobedimo

Autor:

Sport

01.03.2018

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Pero Antić se oseća fizički "super", a trener će odlučiti da li će i koliko igrati u petak protiv Unikahe.

RepublikaFoto: Starsport
Pero Antić

- Forma je fizički super, već mesec dana treniram sprinteve sa kouč Acom (Aleksandar Jovančević). Za sada je super, tu sam, a da li ću da igram, koliko ću da igram, to će trener da odluči, on je taj koji odlučuje i ko zna šta je najbolje za tim - rekao je Antić novinarima na treningu Zvezde.

Fotografijom sa zajedničke večere ste stavili tačku na sve što se desilo…


- A šta se to desilo? - pita Pero i pre nego što se završilo pitanje.

- Pojedini novinari ubacuju laži i neistine da bi se bolje prodali. To je njihov posao, ja se ne smaram previše tim. Timska hemija ove ekipe uvek je bila na vrhunskom nivou i zato smo otišli na večeru - rekao je Antić.

Sledi vam ključni deo sezone.

- U svaki meč ulazimo da pobedimo, svaki trening radimo dobro i nadam se da ćemo to da prenesemo na utakmicu. Zvezda uvek cilja na sve trofeje. Jedan smo izgubili, sada treba da probamo da osvojimo preostala dva - rekao je trostruki osvajač Evrolige.

O meču sa Unikahom u petak?

- Odličan tim bez obzira ko igra, imaju dobru hemiju. Ali, i mi radimo isto naporno. Dolaze kod nas, probaćemo da zaštitimo domaći teren - kaže Pero Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading