OSTALI U IGRI ZA SP: Hrvati vodili sa 15 razlike, pa se tresli i protiv Holandije

Autor:

Sport

26.02.2018

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piše se pobeda, ali... Košarkaška reprezentacija Hrvatske pošteno se namučila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Holandije. "Vatreni" su na svom terenu slavili sa 82:78.

RepublikaFoto: youtube.com/DonarTV
Prva radost: Selektor Ivica Skelin

Posle velikog kiksa protiv Rumunije, Hrvatska je imala veliki imperativ pobede. Dobro su domaći ušli u meč. Služio ih je šut za tri poena, imali su prednost od 15 poena, ali su onda potpuno stali. "Lale" su se vratile u meč i povele u trećoj deonici. Ipak, trojkama Uljarevića i Šakića Hrvatska je uspela da se odlepi i dođe do prve pobede u kvalifikacijama. Selektor Skelin konačno je osetio slast pobede na klupi "vatrenih", a njegov tim ostao je u igri za Svetsko prvenstvo.

Najbolji u redovima Hrvatske bio je već pomenuti Šakić (21 poen). "Lale" je predvodio Van der Mars sa 20 poena. Ipak, "vatreni" su u teškoj situaciji jer im je bila potrebna pobeda od sedam i više poena (koliko su izgubili prvi meč od Holandije).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading