Jokićev saigrač veruje u svetlu budućnost Srbina: NIKOLA ĆE ZAVRŠITI U KUĆI SLAVNIH!

Autor:

Sport

24.02.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera Darel Artur je izjavio da veruje kako će naš košarkaš Nikola Jokić jednog dana završiti u Kući slavnih!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Artur predviđa veliku karijeru Jokiću

Artur je u podkastu "BSN Denver" izneo niz pohvalnih reči na račun našeg košarkaša.

- Pre tri godine kada je došao, odmah sam video da ima veliki potencijal. Znao sam da će biti dobar košarkaš. Nije mnogo šutirao, ali sjajno dodavao loptu i odlično je čitao igru", rekao je Artur za "BSN Denver.

Artur ove sezone nije odigrao mnogo mečeva (15), ali služi kao odličan mentor mlađim igračima, pošto je jedan od iskusnijih.

- Rekao sam da će biti dobar, ali se on pretvorio u zvezdu. Znam da će biti u 'Kući slavnih' (Hall of Fame) jednog dana kada završi sa igranjem - kaže Artur. 

Krini igrač je pre Denvera, u koji je došao 2013. godine, igrao pet sezona u Memfisu gde je sarađivao sa Markom Gasolom. 

- Nikola ima nešto posebno. Igrao sam sa Markom (Gasolom) i imaju sličan stil igre, međutim Nikola... način na koji on deli lopte i njegov pregled igre na terenu su na nivou iznad (u odnosu na Gasola). Ništa slično nisam video na nekom igraču u tom godištu - kazao je Artur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading