(VIDEO) Trener Denvera se žalio na sudije, GREG POPOVIĆ MU PORUČIO DA NE S*RE!

Autor:

Sport

24.02.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Denvera uspela je prethodne večeri da savlada San Antonio u neizvesnoj završnici, a trener "Nagetsa" Majk Meloun imao je zanimljivu situaciju sa kolegom iz Sparsa Gregom Popovićem po završetku susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Popović je dobar prijatelj sa trenerom Denvera

Meloun se nakon trijumfa žalio na tretman kod sudija na ovom susretu, a pogotovo mu je zasmetalo isključenje Nikole Jokića na dve minute do kraja zbog šest ličnih grešaka.

- U jednom trenutku će on (Jokić), ali i ovak ekipa, dobiti poštovanje od sudija koje zaslužuje. Trenutno nas ne poštuju - rekao je Maloun. 

U trenutku kada je šef struke Denvera završavao rečenicu, pored medija je prolazio Greg Popovič. Legendarni trener Sparsa je čuo Malounovo nezadovoljstvo, a onda i u šali dobacio "ne s**i". 

To je nasmejalo sve novinare, ali i Majka Malouna. Popovič i Maloun su veliki prijatelji, pošto je Greg dosta uticao na razvitak karijere aktuelnog trenera Denver Nagetsa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading