"GROBARI" DIVLJACI IDU U ZATVOR POLA GODINE

Sport

23.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle krivične prijave Košarkaškog kluba Crvena zvezda podnete protiv N. N. lica zbog skrnavljenja trofeja Kupa Radivoja Koraća, kada su nepoznati navijači Partizana tupim nožem iskidali šampionske pločice crveno-belih, policija je ekspresno reagovala, a prema ekskluzivnim saznanjima Srpskog telegrafa, počinioci će biti saslušani već u narednih 10 dana.

RepublikaFoto: Starsport
Preti im robija: Navijači Partizana

Zakon jasno ističe da su kazne u ovom slučaju odlazak u zatvor na minimum šest meseci!

Iako se spekulisalo da su počinioci ovog sramnog čina igrači Partizana, to definitivno nije tačno. Policija je saznala identitet divljaka, a u najskorijem periodu se očekuje da slučaj dobije sudski epilog. Radi se o R. Č., bivšem članu uprave KK Partizan, i njegovom saučesniku i prijatelju A. D., koji je blizak kriminalnim krugovima.

Podsetimo, sve je počelo ubrzo nakon Partizanovog osvajanja Kupa u Nišu. Na društvenim mrežama je osvanuo snimak uništavanja Žućkove levice, nakon čega se pojavila lavina komentara. Zvezda je prva reagovala saopštenjem u kojem ističe da je pretpostavka da su za sve krivi navijači ili igrači Partizana, a odmah potom je podnela i krivičnu prijavu.

RepublikaFoto: Printskrin

Potom je predsednik Partizana Ostoja Mijailović izašao u javnost naglasivši da nema problem ako neko bude tužio Partizan jer niko iz kluba nije odgovoran za uništavanje trofeja koji je tim iz Humske vrlo brzo popravio i vratio sve pomenute pločice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading