KLS: Radnički bolji od Vojvodine

Autor:

Sport

20.02.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevački košarkaški klub Radnički stigao je do trećeg trijumfa u domaćem prvenstvu. Novosadska Vojvodina savladana u "Jezeru".

RepublikaFoto: instagram.com/aba.liga
Ilustracija: Foto

Košarkaši KK Radnički upisali su u utorak tek treću pobedu u domaćem prvenstvu i to ponovo na domaćem terenu.

Nakon OKK Beograda i Sloge ekipa Bojana Kusmuka savladala je novosadsku Vojvodinu rezultatom 92:88 (27:24, 24:25, 22:24, 19:15) u okviru 19. kola Košarkaške lige Srbje.

Domaćin je do treće pobede u ligi stigao zahvaljujući fantastičnom Strahinji Jovanoviću koji je sa 28 poena (10/14 za dva) i 4 asistencije bio ubedljivo najbolji pojedinac na parketu.


Dvocifren učinak u pobedničkom sastavu ostvarili su još Đorđe Milosavljević (17 pts, 4 sk) i Filip Lalović (13 pts, 4 sk), dok je u redovima novosadske Vojvodine dominirao Dejan Janjić sa 23 poena, 10 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte.

Pobeda koju su izabranici Bojana Kusmuka ostvarili neće imati preterano veliki značaj jer su Radnički i Sloga već viđeni za ispadanje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading