(VIDEO) Da li ovo priliči Partizanu? NEPOZNATA OSOBA SKIDALA IMENA OSVAJAČA SA "ŽUĆKOVE LEVICE"

Autor:

Sport

20.02.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incidenti u Kragujevcu, petarde i baklje u prvim redovima tribina, krađa pehara šampiona KLS, a sada još jedna tužna epizoda srpske košarke. U glavnoj ulozi N.N. lice iz Humske 1.

RepublikaFoto: Starsport
Neko se iz Humske previše zaneo u slavlju

Partizan je uspeo da se domogne Kupa Radivoja Koraća prvi put posle 2012. godine, igrači i navijači su slavili pehar iz "Čaira" do duboko u noć, a utisci se još uvek nisu u potpunosti slegli.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome nepoznata osoba uklanja pločicu sa imenima prethodnih osvajača nacionalnog kupa, odnosno onog dela iz 2013. do 2015. godine kada je Crvena zvezda uzimala trofej. 

Takođe, u toku snimka čuje se i pitanje „Hoćemo li da skidamo i Megu?“, a kada je druga nepoznata osoba rekla da ne treba, od te namere se odustalo.

Portparol kluba Ivan Ivković kratko je objasnio da nije upoznat šta se dešavalo sa "Žućkovom levicom".

- Video sam snimak, ali nemam više informacija o njemu. Ekipa se iste noći vratila u Beograd, dok sam ja ostao da prespavam u Nišu. Danas kad sam došao u klub pehar je bio u trofejnoj sali - rekao nam je portparol Partizana Ivan Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading