KLS: Borac niže pobede

Autor:

Sport

20.02.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Borca iz Čačka upisali su petu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu i izjednačili se sa vodećim Dinamikom po učinku.

RepublikaFoto: therealinsta.com/kk_borac_cacak
Košarkaši Borca
Na otvaranju 19. kola Košarkaške lige Srbije Borac je kao gost savladao ekipu Beovuka rezultatom 89:76 (25:23, 16:18, 23:18, 25:17) i tako vezao petu pobedu u domaćem šampionatu.

Čačani su na Kupu Radivoja Koraća bili jako blizu senzacije ali su posle produžetaka eliminisani od Crvene zvezde već u četvrtfinalu zbog čega su imali dovoljno vremena za pripremu današnje utakmice.

Beovuk je tokom prvog poluvremena uspeo da održi rezultatski egal protiv objektivno kvalitetnijeg rivala, ali su u nastavku stvari došle na svoje mesto.


Borac je u drugom poluvremenu pokazao veći napadački potencijal i ubacio 48 poena što je i napravilo razliku u krajnjem skoru.

Goste su do petnaeste pobede u domaćem prvenstvu predvodili Uroš Čarapić (19 pts, 5 sk), Nemanja Todorović (17 pts, 7 sk) i Uroš Dimić (14 pts, 4 sk), dok je u poraženom sastavu dominirao Nemanja Bezbradica sa 21 poenom i 7 skokova.


Treba reći da je Borac nastupio bez pomoći reprezentativca Ilije Đokovića koji je sinoć otišao na prozivku selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading