Đorđević nakon kupa sa Bajernom: Mi uvek moramo da idemo na trofeje!

Autor:

Sport

20.02.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpske košarkaške selekcije i minhenskog Bajerna Aleksandar Đorđević doneo je Bavarcima prvi trofej Kupa Nemačke posle 1968. godine. On kaže da osvajanje trofeja treba da postane praksa ovom timu.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević se nada da će pobednički niz iz Bajerna produžiti na reprezentaciju

Naš selektor kaže da on ni sam nije bio svestan tog dugačkog posta kluba u kom trenutno radi.

- Ni ja nisam znao taj podatak, rekli su na dan utakmice. Važna je stvar za klub i za sve koji sa žarom rade na tome i za sve nas koji to radimo na terenu. Mislim da su u velikim klubovima kao što je Bajern takve titule cilj. Bila je jako dobra utakmica, sa naše strane odigrana sa karakterom i verom da možemo do trofeja. Neki igrači su se opteretili važnošću, neki ranije nisu imali iskustvo takvih utakmica i samo na njima mogu da uče. Sada je dobar momenat, atmosfera i hemija koju smo izgradili dala je rezulat i potvrdu da je ovo pravi put. To su mala zadovoljstva pored samog trofeja - rekao je Đorđević koji je na pitanje o ambicijama kluba rekao da je ovakav ishod bio negde zacrtan i pre početka sezone. 

Bajern igra u vrlo dobroj formi, od početka 2018. godine doživeli su tek jedan poraz u Evrokupu od Torina.

- Mi ne bežimo od toga, ja ne bežim od toga. Smatram da svako treba takvom klubu da doprinese radom, željom, poštovanjem i da obavezama i odnosom prema radu dođemo do takvih utakmica koje odlučuju o titulama - kaže Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading