Veličković emotivno proslavio osvajanje Kupa: MI SMO JE*ENI PARTIZAN!

Sport

20.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novica Veličković osvojio je treći Kup Radivoja Koraća s Partizanom, ali verovatno mu je ovaj u Nišu, u generaciji u kojoj je lider mlađih igrača koji se ugledaju na njega, i najdraži.

RepublikaFoto: Starsport
Novica je poveo navijanje nakon osvojenog trofeja

Kapiten crno-belih postigao je tri važne trojke u uzbudljivom finalu protiv Crvene zvezde (81:75), a posle duela nije mogao da obuzda emocije.

PUKLE GA EMOCIJE

- We are fucking Partizan (čitaj: mi smo je*eni Partizan) - dreknuo je Veličković u svlačionici da ga razumeju i američki internacionalci kakav je renome kluba iz Humske.

Objasnio je nekadašnji as Real Madrida koliko je trofej u Nišu bitan za klub iz Humske koji nije osvojio ništa još od 2014. godine.

SVI NAS GAZE

- Momci su pokazali veliki karakter, borili su se kao lavovi! Jeste, držao sam govor u svlačionici, ali oni su i to prevazišli. Ovo je pobeda za ove moje saigrače, za sve one koji nas gaze sa svih strana. Nije lako, dođeš na probu, ostaneš u Partizanu i onda te svi gaze po društvenim mrežama. Ovo je meni prvi trofej kao kapitenu, a znate da nisam ostao zbog novca ili bilo čega drugog, nego da se Partizan vrati gde mu je mesto. I ovo je mali korak ka tome. I Čanetu čestitam (Nenadu Čanku, prim. aut.) ovo mu je prvi trofej kao treneru, samo neka nastavi.

11 trofeja osvojio Veličković sa Partizanom

Pored svega što je uradio na terenu, Novica Veličković je zablistao i posle utakmice pošto se uhvatio mikrofona i svojim autoritetom uspeo da ujedini razdvojene frakcije navijača Partizana. Posle osvojene Žućkove levice svi "grobari" su uglas pevali.

- Navijam sa svim našim navijačima i ja volim Partizan. I to je to. Volim kad je puna hala i kad je naših navijača puno. Oni su najbolji na svetu - zaključio je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading