NIKOLIĆ POSLE PORAZA OD MEGE: Pratili smo ih 10 minuta

Autor:

Sport

16.02.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Dinamika Miroslav Nikolić ocenio je posle eliminacije iz Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća da je njegova ekipa izgubila od atletski jače ekipe.

RepublikaFoto: http://kkpartizan.rs
Miroslav Nikolić

Košarkaši Dinamika izgubili su u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od Mege sa 94:79.

- Velika je razlika između ABA i naše lige (KLS). Malo su oni i mentalno i atletski jači, svuda su bolji. Nametnuli su svoju igru, borbenost i skok, nismo mogli da im pariramo - rekao je Nikolić.

Nikolić je istako da je 21 ofanzivni skok Mege "nedopustiv", i da je rezultat realan. 


- Pratili smo 10 minuta, ali nismo mogli, zasluženo su pobedili. Bolje su skakali, 21 skok je nedopustiv. Kad promaše, oni su iz drugog napada davali poene. Insistirali smo na tome da ne udjemo u njihov brz napad i skok, ali ne vredi. Rezultat je realan - kazao je Nikolić. 

Košarkaš Dinamika Miloš Milisavljević složio se sa svojim trenerom i naveo da nisu smeli da dopuste Megi skokove u napadu. 

- Dopustili smo im 21 ofanzivni skok što je nemoguće kada je ovakav nivo u pitanju. Iako smo znali da su agresivni, nismo uspeli da im pariramo. Možda je to glavni razlog poraza. Mi skok u napadu nismo smeli da dopustimo. Zaslužena pobeda Mege, a mi se okrećemo našoj ligi - rekao je Milisavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading