Račun Partizana blokiran zbog dugovanja prema Vujoševiću!

Autor: Večernje novosti

Sport

12.02.2018

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan ponovo ima blokiran račun zbog dugovanja prema nekadašnjem treneru Dušku Vujoševiću, javljaju "Večernje novosti".

RepublikaFoto: Starsport
Vujošević potražuje dugovanja od kluba

Svega nekoliko dana nakon što su crno-beli izmirili dugovanja prema Ekspo banci, sredstva kluba iz Humske ponovo su pod blokadom.

Uprava Partizana imala je prilično velikih problema u prethodnom periodu da izmiri dugovanja prema bivšim košarkašima. Isplaćeno je 30.000 evra Kevin Džonsu, 150.000 Edi Muriću, ali i Marku Čakareviću iz perioda prvog boravka u crno-belom dresu.

Pre njih uprava je morala da nađe za još veliki broj igrača koji su u prethodnih nekoliko sezona nastupali u Partizanu, a neka od imena na listi su Andreja Milutinović, Aleksandar Rašić, Džamar Vilson, Branislav Đekić, Nikola Pešaković i Nemanja Bešovića, koji više nisu na listi poverilaca kluba iz Humske.

Sada je u Humsku stiglo rešenje o blokadi iz  Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT), pa crno-beli u narednom periodu neće moći ni da registruju nove košarkaše, prenose "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading