Duel Srba u NBA: Bogdanović precizniji, Bjelica slavio

Autor:

Sport

12.02.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesote savladali su Sakramento Kingse 111:106 u duelu timova za koje nastupaju srpski igrači.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica je u pobedi Vulvsa učestvovao sa po tri poena (1/3 iz igre) i asistencije uz dva skoka i blokadu za 16 minuta na parketu.

Bogdanović je za Kingse ubacio 13 poena (5/12, 2/5 trojke), te imao osam proigravanja, tri skoka, jednu ukradenu i dve izgubljene lopte za 31 minut.

Vulvsi su uprkos nekarakteristično traljavoj partiji na svom terenu naneli Kingsima četvrti poraz u poslednjih pet utakmica, a predvodio ih je Karl-Entoni Tauns sa 29 poena (10/17) uz osam skokova i šest asistencija. 

 

 


Pratili su ga Džimi Batler sa 18, Endru Vigins sa 16 poena i osam skokova, Taž Gibson sa 15 poena i šest uhvaćenih lopti, dok su po deset ubacili Džamal Kroford i Džef Tig koji je imao i deset asistencija. 

 

 

 

 


Najefikasniji u timu Kingsa bio je ruki Dieron Foks sa 23 poena, 16 je postigao Badi Hild, Kostas Kufos je dodao 12 uz deset skokova, 12 je ubacio i Zek Rendolf, dok je deset dodao Vili Koli-Stajn uz sedam skokova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading