Čanak posle Olimpije: OPET PRAVIMO POČETNIČKE GREŠKE

Autor:

Sport

11.02.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak bio je razočaran nakon što su crno-beli ispustili pobedu protiv Olimpije u Ljubljani.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak: Glupostima smo poklonili pobedu Olimpiji

Partizan je tokom meča imao i 10 poena prednosti, ali je zbog prevelikog broja grešaka ispustio pobedu koja im se nudila u Ljubljani.

- Bila je ovo utakmica koja nam se nudila, a koju smo samo zahvaljujući našim glupostima uspeli da izgubimo. Na pet minuta do kraja imali smo 10 razlike, to ne sme da se ispusti u utakmici ovakvog tempa i intenziteta. Događaju se početničke greške, ne možemo da izvedemo loptu iz auta, posle čega primimo trojku… Onda smo i u produžetku imali otvorenu situaciju nas, ali smo opet pravili loša rešenja u napadu, što je rezultiralo porazom - rekao je razočarani Čanak nakon meča.

Sličnog mišljenja bio je i mladi bek Partizana, Aleksandar Aranitović.

- Znali smo kakva nas utakmica očekue, ali napravili smo greške koje nismo smeli. Ispustili smo nekih 8-9 razlike. Olimpija je iskusna ekipa koja je to iskoristila, na kraju i zasluženo pobedila - istakao je bek crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading