(VIDEO) Neizvesno veče u NBA: Lejkersi, Boston i Atlanta odneli pobede u finišu!

Autor:

Sport

05.02.2018

09:47 >> 09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su na krilima Bruka Lopeza savladali favorizovanu Oklahomu Tandres rezultatom 108:104, a prethodno veče u NBA ligi obeležile su vrlo neizvesne i napete završnice u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lejkersi odneli veliku pobedu iz Oklahome

Lejkersi su pokorili Oklahomu, a domaćinu nije vredela ni još jedna sjajna partija Rasela Vestbruka koji je upisao 36 poena, dok je Pol Džordž imao još 26. Lejkersi su najefikasnijeg pojedinca imali u liku Bruk Lopeza, koji je susret završio sa 20 poena. 

Boston je slavio protiv Portlanda 97:96 košem Ala Horforda u poslednjoj sekundi, svojim 22 na meču koliko je dao i Kajri Irving, kao i Si-Džej Mekalum na drugoj strani. Atlanta je na kraju srušila Njujork Nikse rezultatom 99:96, a Tim Hardavej je imao otvoren šut za produžetak, ali nije bio precizan.

Milvoki je pobedio Bruklin 109:94 u senci povrede zvezde tima Janisa Adetokumba, Toronto je savladao Memfis 101:86, a Šarlot ekipu Finiksa 115:110.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading