PRETRES NA LINIJI 95: Policija upala u autobus i izvela navijače Partizana

Autor: blic.rs

Sport

04.02.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripradnici interventne jedinice beogradske policije upali su u autobus na liniji 95 kako bi izvela navijače Partizana, koji su pravili haos u gradskom prevozu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana na meču sa Mega Leksom

- Dvadeset minuta smo stajali zaustavljeni u saobraćaju jer je interventna izvela navijače iz autobusa, a onda su celo vozilo i pretresli, kako su rekli zarad naše bezbednosti - ispričala je čitateljka "Blica" S. V., koja se danas u popodnevnim časovima zadesila u autobusu na liniji 95 dok se ova scena odigravala.

Sve se dogodilo uoči meča 19. kola košarkaške ABA lige između Partizana i Mega Leksa. Grobari sau pevali glasno navijačke pesme, a u tome su ih prekinuli pripadnici interventne jedinice, koji su zaustavili vozilo i izveli ih iz njega. Ipak, kako navodi S. V. navijači osim buke nisu pravili nikakve izgrede u autobusu.

- Svi mi putnici smo se našli u čudu jer nismo znali šta se događa, a niko nije hteo ili umeo da nam objasni - zaključila je ova sugrađanka.

Osim autobusa, policajci su zaustavili i desetak putničkih automobila u kojima su se, kako se čini, takođe nalazili navijači. Taj deo Novog Beograda, kod nekadašnjeg buvljaka, bio je potpuno blokiran tokom akcije policije, ali je saobraćaj potom normalizovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading