HAOS U BEOGRADU ZBOG GROBARA: Policija zaustavila navijače Partizana

Autor: Telegraf.rs

Sport

04.02.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na Novom Beogradu zaustavila grupu navijača Partizana, koji su krenuli na meč 19. kola košarkaške lige izmedđu crno-belih i Mega Leksa.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana na meču sa Megom

Policija je zaustavila grupu navijača Partizana sa Novog Beograda kod železničke stanice oko 17 časova.

Telegraf.rs prenosi da se očigledno radi o grupi navijača Partizana koji su okupljeni oko bivšeg vođe Grobara, Miloša Radisavljevića Kimija, kao i Vandal Bojsa, koji dominiraju upravo na Novom Beogradu.

U Pioniru se ponovo očekuje razjedinjeno navijanje Grobara, gde će se sa jedne strane naći aktuelno vođstvo Juga, kao i njihova suprotstavljena strana okupljena upravo oko Kimija i nekoliko grupa koje žele da preuzmu ''šipku''.

 

 

Grobari okupljeni oko Kimija su već nedeljama pozivali sve da se 4. februara okupe u Pioniru, sa ciljem da dođu u što većem broju i preuzmu tribinu.

Na taj apel 'opozicije' reagovali su i Grobari koji su na Jugu i oni su počeli da pozivaju svoje da dođu u što većem broju.

Prema poslednjim informacijama, policija širom Beograda legitimiše navijače Partizana, a nalazi se  u velikom broju u Pioniru.

Utakmica će početi u 19 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading