Bogdan samokritičan: Izgledali smo glupo na terenu

Autor:

Sport

03.02.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramenta i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da nije zadovoljan svojom igrom na meču protiv Golden Stejta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović u akciji

Sakramento je poražen od Golden Stejta, 119:104.

- Baš smo pre meča, mi rukiji, razgovarali kako igraju lako, sve izgleda tako jednostavno. Nekada učine da izgledate glupo na terenu. Pogotovo ja danas, bio sam loš u odbrani, to nisam ja. Znam da mogu mnogo bolje. Imate toliko talenata u ligi i oni znaju da čitaju vašu igru. Naučićemo mnogo - dodao je Bogdanović i nastavio:

- Dobro smo počeli, ali oni znaju kako da igraju. Umesto da preuzmemo vođstvo, dopustili smo da oni preuzmu kontrolu i opet smo gubili osam razlike. Ne može da se igra tako protiv ovako jakog tima, posebno kada im se igra, tada pokazuju koliko su dobri.

Bogdanović je tokom meča vodio žestoke duele sa Kevinom Durentom.

- Težak je za čuvanje, mnogo se kreće bez lopte. Ja okrenem glavu i on je već spreman. Ali nije tako samo s njim, odlično se razumeju svi, znaju kad će da "zaseče", znaju kako da napadnu. Moram biti bolji u odbrani. Naučio sam dosta dobrih stvari od njega, nije samo dobar šuter, sjajno se kreće -zaključio je srpski reprezentativac.

Bogdanović je na ovom meču postigao 12 poena uz šest asistencija i po tri skoka i ukradene lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading