ALIMPIJEVIĆ: Antić ne ide, Feldin možda na meč sa Baskonijom

Autor:

Sport

31.01.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak putuju u Vitoriju gde će dan kasnije odigrati meč 21. kola Evrolige protiv Baskonije.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Trener srpskog prvaka Dušan Alimpijević je u izjavi za "Sport klub" potvrdio da Pero Antić neće biti u timu, kao i da postoji mogućnost da Džejms Feldin bude u avionu.

- Mislili smo da će Pero pred derbi biti nešto bolje, odradio je dva treninga jer smo želeli da vidimo da li može sa bolom koji oseća da iznese duel sa Partizanom. Međutim, zajedno smo konstatovali da nema potrebe da ga žtvrtujemo za tu utakmicu i odlučili smo se za nešto agresivniju vrstu terapiju koja zahteva sedam dana strogog mirovanja. Mislim da će Antić za sedam do deset dana biti u službi tima - rekao je Alimpijević.

Amerikanac Feldin je večeras odradio trening, međutim, još nije potpuno spreman.

- Feldin je mnogo bolje, već trenira sa ekipom, a u četvrtak na dan odlaska u Vitoriju, posle prepodnevnog trenigna, ćemo da odlučimo da li će biti sa nama. Mislim da je u ovom trenutku manje realno da putuje. Još oseća nestabilnost pri doskoku na tom zglobu - naglasio je Alimpijević.

Baskonija je deveta na tabeli sa učinkom 9-11, dok Zvezda ima skor 8-12. Meč u Vitoriji je u petak u 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading