Pakleni plan KLIPERSA: Na leto prave tim za NAPAD NA NBA TRON!

Sport

30.01.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka čelnih ljudi Klipersa da u trejdu ustupe Blejka Grifina Detroit Pistonsima mnoge je začudila, ali iza kulisa svega krije se plan da tim iz "Grada anđela" iduće sezone napadne NBA tron!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron bi mogao da kraj karijere dočeka u Los Anđelesu

Mnogi su odmah potražili odgovore na pitanje: "Zašto bi se tim iz El-Eja odrekao jednog od svojih najboljih igrača u ovoj deceniji?" Međutim, mediji u SAD već su naveliko počeli da pišu da je to sve deo velikog projekta u okviru koga će Klipersi na leto krenuti u veliku transformaciju tima. 

A taj novi tim trebalo bi da predvodi, ni manje, ni više, nego Lebron Džejms!

Upravo će popularni "Kralj" biti najzvučnije ime na košarkaškoj pijaci ovog leta koje će ostati bez kluba, ali u trci za sjajnog igrača Klivlenda nalazi se i gradski rival Lejkersi. U svakom slučaju, Džejms izgleda potajno želi da se nastani u Los Anđelesu, a jedan od dva tima koji bude konkretniji sa ponudom mogao bi da dobije veliku nagradu ovog leta.

- Klipersi jasno veruju da bi mogli da dođu na najkraći Lebronov spisak u julu i prema izvorima iz lige, zaistaće pre krajnjeg roka za trejdove (8. februar) "skloniti" i Deandre Džordana i Lua Vilijamsa, ako bi mogli da nađu odgovarajuće kombinacije, koje bi im pomogle u nameri da dovedu Džejmsa - navodi se u mediji iz Amerike.

Podsetimo, u okviru razmene sa Detroitom Marjanović je stigao u Kliperse, gde će zajedno sa Teodosićem braniti boje kluba do kraja sezone, a moguće je da će od narednog leta biti zajedno u timu sa velikim Lebronom Džejmsom. Zvuči zaista fascinantno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading