Željko Obradović posle incidenta: Volim sve moje igrače!

Autor:

Sport

29.01.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović obratio se javnosti povodom situacije koja se desila na utakmici protiv Banvita, kada je ošamario Meliha Mahmutoglua.

RepublikaFoto: twitter.com/Spor Arena
Melih Mahmutoglu i Željko Obradović

Ovaj potez srpskog stručnjaka podigao je prašinu u Turskoj, ali i u našoj zemlji, pa je Obradović odlučio da izda saopštenje.

- Volim sve moje igrače i sa njima imam odnos koji se razlikuje od drugih trenera. Melih je kapiten tima i on je jedini igrač koji je u klubu otkad sam ja došao. Moja reakcija je trebalo da probudi tim i tako je trebalo da se gleda na nju. Niko u timu i u klubu moju reakciju nije shvatio na neki drugi način - objasnio je Obradović i dodao:

- Moj pristup je kao oca prema deci. Ne razumem zašto su mediji iskonstruisali ovako nešto. Ne mogu da kontrolišem ono što ljudi pričaju i pišu. Moj tim i ja ćemo nastaviti vredno da radimo, zapušimo uši i sprečimo da ovakve stvari utiču na nas - zaključio je najtrofejniji trener u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading