(VIDEO) Marjanović se razgorapadio, Bjelica podbacio!

Autor:

Sport

28.01.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Detroita doživeli su poraz na svom terenu od Oklahome Tanders 108:121, ali naš centar Boban Marjanović uprkos ovom porazu ima razloga za zadovoljstvo zbog dobre partije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović uvek opravda svoje minute na parketu

Marjanović je na terenu proveo ukupno 14 minuta, a da je to vreme na maksimalno dobar način iskoristio govori i njegova statistika - 14 poena, 8 skokova i 2 ukradene lopte.

Meč je obeležilio plej Tandera Rasel Vestbruk koji je zabeležio tripl-dabl sa 31 poenom, 13 asistencija i 11 skokova. U centru pažnje bio je i Karmelo Entoni koji je ubacio 21 i postao 21. igrač u istoriji NBA koji je stigao do 25.000 poena u karijeri.

Pistonsi su osim Marjanovića imali još petoricu igrača sa dvocifrenim učinkom. Najefikasniji je bio Tobajas Heris sa 21 poenom, dok je Andre Dramund zabeležio dabl-dabl sa 12 poena i 13 skokova.

Minesota je bila bolja od Bruklin Netsa rezultatom 117:97 uz minimalan doprinos našeg Nemanje Bjelice. Srbin je postigao za 14 minuta tek 4 poena uz isto toliko skokova.

Vulvse su sa po 21 poenom predvodili Džimi Batler i Endru Vigins, dok je Karl-Entoni Tauns ubacio 16 uz 19 skokova.

U timu iz Njujorka najefikasniji je bio Džalil Okafor sa 21 poenom uz šest skokova, 15 je postigao Nik Stauskas, 12 je dodao Demari Kerol, dok je deset ubacio Džeret Alen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading